Gudstjänst på SVT

Gudstjänst på SVT

Vår längtan med en digital Nyhemsvecka är att nå längre än vi kan göra ett vanligt år. I år får vi verkligen chansen att göra detta när vi avslutar årets Nyhemsvecka med en gudstjänst som sänds på SVT den 27 juni kl. 10.00.

Under gudstjänsten vill vi förutom att ge en glimt av Nyhemsveckan också ta med tittaren på en resa från Azusa Street via Nyhems tallar och på nya vägar vidare ut i vårt land. Pandemin har satt sina spår i vår vardag på många olika sätt, men Gud är densamme fortfarande och han vill göra något nytt återigen för att förnya sitt folk och skapa vägar vidare. Pingstväckelsen slutar inte med en pandemi, den har sitt ursprung i pingstdagens andeutgjutelse och kommer fortsätta tills Jesu återkomst, men hur kan en folkrörelse som vår överleva en pandemi? Det vill vi ge glimtar av i vittnesbörd och sång.

Tomas Sjödin som är en uppskattad talare långt utanför våra egna led tack vare sina krönikor, böcker och sommarprat i P1 kommer vara predikant denna gudstjänst och sång och musik leds av vårt eminenta lovsångsteam. 

Be att många får bli berörda och var gärna med och bjud in vänner och bekanta, släktingar och arbetskamrater att se på gudstjänst från Nyhemsveckan.

Sänds endast på SVT2 och i svtplay.se

Datum

söndag 27 juni
Passerat

Tid

10:00

Mer info

svtplay.se

Plats

SVT
svtplay.se

Talare