Anmälan till Hängare på Kidz+ 2024

Ute på Rutanområdet, där ungdomarna har sina samlingar, finns även Kidz+tältet dit barn och ungdomar som är 11-13 år är välkomna. Kidz+ har samling måndag-lördag kl 10.30 samtidigt som Bible Boost och barnmötena. Här kan du finnas med som hängare! Du är med som förebild, skapar god stämning och får hänga med barnen och ungdomarna som kommer till Kidz+!

Under veckan har vi också två kvällar som vi möts. Tisdag kväll är det Rutanfest tillsammans med Pingst Ung och onsdag kväll kör vi lovsångskväll med härligt ös!

Om du vill hänga med oss under förberedelser och under veckan så checka in Kidz+ på instagram @kidznyhem och @nyhemsveckan så du inte missar nåt!

Att vara Hängare på Kidz+ innebär…

…vara med som förebild, ledare och kompis.
…vara engagerad i mötena och besökarna
…se till att alla kidz trivs och att ingen hamnar utanför
…ta smågruppsansvar inför varje möte
…sprida god stämning i tältet genom dans, sång och engagemang
…vara delaktig vid förbön och bönestationer efter mötet
…dela med dig av dina gåvor och växa i tro
…du får vara del i ett fantastiskt engagerat och roligt gäng
…investera i framtiden och få en givande vecka

Mat

Som Kidz+-ledare får du matbiljetter motsvarande ett halvdagspass, dvs. frukost och lunch.

Vem kan vara Hängare på Kidz+?

För att vara Hängare behöver du ha fyllt 16. Du skriver även med din ungdomsledare/ungdomspastor som referens som vi kommer att kontakta.

Hur anmäler du dig?

Via formuläret här på sidan! Anmälan öppnas 1 april och stängs 12 juni. Om du har frågor innan du anmäler dig så mailar du elin.karlman@frolunda.pingst.se så kommer hon hjälpa dig.

Fyll i dina personuppgifter i anmälningsformuläret. Vi behöver också en referens från en pastor eller ledare som känner dig. I anmälningsformuläret finns en ruta där du fyller i kontaktuppgifter till din pastor eller ledare.

Inför Nyhemsveckan så får du gärna vara med och bygga scen, golv och inreda vårt härliga Kidz+tält inför en intensiv vecka. Från 10.00 på lördagen på ungdomshelgen är man välkommen att hjälpa till med snickeri, måleri, bärande och fixande. Ingen anmälan behövs utan kom förbi bara!

Anmälan är stängd. Har du några frågor kan du skriva till elin.karlman@frolunda.pingst.se, så hör vi av oss!