Midsommarfestivalen

Missa inte vårt stora midsommarfirande som startar med dans kring midsommarstången och därefter öppnar midsommarfestivalen.

Området är fullt av aktiviteter för alla åldrar såsom ansiktsmålning, hoppborgar, hinderbana, sumobrottning och mycket mer. Självklart finns det festivalfika som sockervadd, popcorn, hamburgare och korv till försäljning. Var med och fira midsommar på Nyhem!

Kl. 15.30 är det konsert på scenen utanför Nyhemshallen med Boris René. Boris René är en fotbollsspelare och musiker från Örebro. Han har deltagit i melodifestivalen vid ett par tillfällen och pratar gärna om sin tro på Jesus. På midsommarafton ser han fram emot att bjuda på konsert för unga och gamla.

Festivalpass för aktiviterna finns att köpa i Infodisken på Barnens Nyhem, Receptionen samt i Infodisken i Nyhemshallen.

Tid: 14:30 – 18:00
Plats: Nyhemsområdet bland tallarna.

Vid otjänlig väderlek stängs vissa av aktiviteterna.

Pingst Kreative bjuder in till

Worship Night

Varför inte avsluta midsommarafton på bästa sätt? Med stor förväntan på att få möta Gud tillsammans så bjuder vi in till en lovsångskväll med Josefina Gniste (Pingst Kreativ) och Mathias Ekelyck (ELIM!)

Josefina Gniste är en mycket omtyckt lovsångsledare och har skrivit många välsjungna sånger som Din trofasthet, Treenig Gud och Nåd
mfl. Numera är hon också utöver föreståndare för Pingst Katrineholm,
även verksamhetsledare för Pingst Kreativ.

Mathias Ekelyck, pastor i Pingst Örebro, har varit med och skrivit sånger som Bara Du Gud, Namnet Jesus, Upphöj Jesus mfl. Och förra året
släpptes även ny musik från deras kyrka tillsammans med Pingst FFS under namnet ELIM! – det ryktas även om att nya låtar ges ut precis innan Nyhemsveckan…

En kväll av tillbedjan och förbön inför Guds ansikte som
du inte vill missa!

Tid: Nyhemshallen 21 juni kl 22.00
Plats: Nyhemshallen

Midnattsfest

En midnattsfest för ungdomar med
”Selah groove” och DJ, café och Hawaii-tema!