MIDSOMMARAFTON

Midsommarfestivalen

Stort midsommarfirande med dans kring midsommarstången, olika aktiviteter på konferensområdet för alla åldrar såsom ansiktsmålning, massor av hoppborgar, hinderbana, sumobrottning, drickabacks-klättring och mycket mer. Självklart finns det festivalfika som sockervadd, popcorn, hamburgare och korv till försäljning. Vid otjänlig väderlek stängs vissa av aktiviteterna.

Festivalen öppnar med dans kring midsommarstången. Efter detta drar festivalen igång över hela området. På scenen vid Nyhemshallen serveras det ett varierat program med inslag som passar alla åldrar, bl.a. Nyhems egna talangjakt, där man får anmäla sitt bidrag.

Tid: 15:00 – 18:00
Plats: Nyhemsområdet bland tallarna.

Förra året var det premiär för Nyhems egna talangtävling! Det blev en härlig tillställning under midsommarfestivalen och i år återkommer den. Även i år har du möjlighet att vinna 10 000kr till barn och ungdomsarbetet i din församling. En jury kommer välja ut 10 bidrag som får vara med under talangtävlingen. Vinnaren får dessutom framföra sitt bidrag inne i Hallen på lördag förmiddag. Så vilket bidrag ska ni skicka in från er församling?

Anmälan öppnas 1 maj, maila ert bidrag samt kontaktuppgifter, Namn, Församling och telnummer till produktion@nyhemsveckan.se

MIDSOMMARAFTON

Konsert med Martin Smith

På midsommaraftons kväll så blir det konsert med Martin Smith från England.

Han var frontfigur i bandet ”Delirious?”, som var bandet som präglade den internationella lovsången på 90-/00-talet. Han har förblivit mycket aktuell som soloartist och har skrivit låtar som har format lovsången i församlingar runt om i världen i närmare 30 år.

Till denna konsert behöver du en biljett och den köper du enklast via Nortic.

MIDSOMMARDAGEN

Alla tiders sånger

I november var cirka 35 sångare och musiker i Nashville på en oförglömlig resa. Målet var att skapa musikaliska möten och samtidigt filma det som hände. Man spelade in över 60 ”alla tiders sånger” och de som var med var inte längre desamma. Nya relationer uppstod och musikens kraft att beröra blev tydlig! Vi är väldigt glada över att på Nyhem få lyssna och delta i något liknande på midsommardagen kl 15.00 i Nyhemshallen! Fri entré. Insamling till Nyhemsveckan.