MIDSOMMARAFTON

Midsommarfestivalen

Stort midsommarfirande med dans kring midsommarstången, olika aktiviteter på konferensområdet för alla åldrar såsom ansiktsmålning, massor av hoppborgar, hinderbana, sumobrottning, drickabacks-klättring och mycket mer. Självklart finns det festivalfika som sockervadd, popcorn, hamburgare och korv till försäljning. Vid otjänlig väderlek stängs vissa av aktiviteterna.

Festivalen öppnar med dans kring midsommarstången. Efter detta drar festivalen igång över hela området. På scenen vid Nyhemshallen serveras det ett varierat program med inslag som passar alla åldrar, bl.a. Nyhems egna talangjakt, där man får anmäla sitt bidrag.

Festivalen avslutas kl 18.00.
Plats: Nyhemsområdet bland tallarna.

Under midsommarfestivalen kommer vi arrangera en talangtävling för alla åldrar och talanger. En jury kommer välja ut 15 bidrag som får vara med under talangtävlingen. Vinnaren får framföra sitt bidrag i Nyhemshallen på lördagen kl 10:00. Vinst 10.000 kr till sin barn/ungdoms verksamhet.

Anmäl dig genom att filma in ett smakprov utav ditt bidrag och skicka in till produktion@nyhemsveckan.se senast torsdagen 23/6 kl. 10.00

MIDSOMMARAFTON

Konsert med Michael W Smith

I år händer det äntligen! En av de mest inflytelserika kristna artisterna kommer till Sverige och Nyhem. Dubbelt uppskjutet men nu blir det av, Michael W Smith kommer ha en konsert på midsommarafton kl. 22.00 i Nyhemshallen.

Vilken fest! Michael har vunnit det mesta som går att vinna av kristna musikpriser och vi ser fram emot en kväll som kommer beröra. En konsert du inte får missa!

Till denna konsert behöver du en biljett och den köper du enklast via Nortic.

MIDSOMMARDAGEN

Allsång på Nyhem

På midsommardagen så har vi också besök på Nyhemsveckan, av Putte Nelsson och Evelina Gard och då blir det ”Allsång på Nyhem”. Många har sett dem i ”Allsång på Rörstrand” och vi ser fram emot en eftermiddag där vi både får lyssna och sjunga med när Putte och Evelina blandar nya och gamla sånger. God stämning, god musik, goa människor – kan inte bli annat än en härlig eftermiddag!

Allsång på Nyhem