Reception

Nu är Nyhemsveckan över och vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att använda formuläret nedan för att maila oss.

Campingen under Nyhemsveckan
Under Nyhemsveckan kl. 07-20

Sjukvård under Nyhemsveckan

Genom ett samarbete med Bräcke Diakoni och Vårdcentralerna Lokstallarna och Nyhälsan med filialen i Forserum, så har vi tillgång till sjukvårdspersonal under Nyhemsveckan. Våra lokaler finns i Nyhemshallen med ingång vid gaveln mot vägen.

Vid akut sjukvård mellan 08.00-24.00 kontakta värdar eller ring 0392-615 003.

Hitta hit

Nyhem ligger strax utanför Mullsjö, väster om Vättern.

Många besökare återkommer år efter år och hittar lätt till Nyhemsveckan, men för dig som är ny kan det kanske vara lite svårare. Här kommer lite enkla tips för att du ska komma rätt. Känner du dig osäker är du välkommen att kontakta oss för att få mer hjälp.

Kommer du från Jönköping kör du riksväg 26 (47) mot Falköping. När du når rondellen vid Mullsjö tar du vänster och kör några kilometer tills du ser Nyhemsområdet på bägge sidor om vägen. Parkering finns skyltat med infart på höger sida om vägen.

Kommer du från Falköping kör du riksväg 26 (47) mot Jönköping. När du når rondellen vid Mullsjö tar du höger och kör några kilometer tills du ser Nyhemsområdet på bägge sidor om vägen. Parkering finns skyltat med infart på höger sida om vägen.

Kommer du från Göteborg svänger du vänster på väg 185 mot Mullsjö. Kör en bra bit på denna vägen tills du når Nyhemsområdet. Parkering finns skyltat med infart på vänster sida om vägen.

GPS-Koordinater:
Använder du GPS kan du knappa in följande koordinater:
Latitud: N57° 53′ 45.60″
Longitud: E 13° 49′ 4.80″

Det går lokaltåg mellan Skövde/Falköping och Jönköping/Nässjö. Hoppa av på stationen i Mullsjö.

Därifrån är det taxi eller annan bilskjuts som gäller ut till Nyhemsområdet. Taxi Mullsjö når du på 0705-28 28 58.

Kontakta oss

Vill du samtala med någon?

Samtalsjouren är öppen varje dag från lördag till lördag (18-25 juni), kl. 13.00-22.00

Våra lokaler finns under caféet med ingång på baksidan. Hos oss möter du en kvinnlig eller en manlig själavårdare som gärna lyssnar och samtalar med dig. Du kan komma direkt till oss på ”drop in” eller förboka tid på schemat utanför ingången. Det går bra att kontakta oss på telefon 0392-61 50 02 eller via mejl.

Har du särskilda önskemål kring samtalet är det bra om du kontaktar oss i förväg. Vi erbjuder parsamtal för dem som önskar. Ni möter då, både en kvinnlig och manlig själavårdare. För parsamtal är det viktigt att ni kontaktar oss någon dag i förväg.

Kontakta samtalsjouren via mejl