Reception

Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att använda formuläret nedan. Till oss hör du även av dig om du har frågor om kvarglömda saker.

Telefontider:

  • mån 3/6 och tors 6/10 kl. 17-19.
  • mån 10/6 – tors 13/6 kl. 9-12.
  • fre 14/6 – sön 23/6 kl. 8-22.

Sjukvård under Nyhemsveckan

Genom ett samarbete med Bräcke Diakoni och Vårdcentralerna Lokstallarna och Nyhälsan med filialen i Forserum, så har vi tillgång till sjukvårdspersonal under Nyhemsveckan. Våra lokaler finns i Nyhemshallen med ingång vid gaveln mot vägen.

Vid akut sjukvård mellan 08.00-24.00 kontakta värdar eller ring 0392-615 003.

Hitta hit

Nyhem ligger strax utanför Mullsjö, väster om Vättern.

Många besökare återkommer år efter år och hittar lätt till Nyhemsveckan, men för dig som är ny kan det kanske vara lite svårare. Här kommer lite enkla tips för att du ska komma rätt. Känner du dig osäker är du välkommen att kontakta oss för att få mer hjälp.

Kontakta oss

Vill du prata med någon?

Det kan handla om vad som helst som du går och funderar på eller kämpar med. Det skulle kunna vara tankar om att ta ett nytt steg i livet eller handla om relationer, ohälsa, tro & tvivel, församlingen, identitet, sorg, kris eller något helt annat.

Samtalsjouren är öppen från lördag – lördag (17–24 juni) kl. 13.00-22.00.
I samtalsjouren möter du själavårdare och pastorer som tjänar under tystnadsplikt. Vi erbjuder även parsamtal då ni möter både en manlig och en kvinnlig själavårdare. Har du särskilda önskemål kring samtalet är det bra om du kontaktar oss i förväg.

Våra lokaler finns under caféet med ingång på baksidan. Du kan komma direkt till oss på ”drop in” eller förboka tid på schemat utanför ingången. Det går också bra att kontakta oss på telefon 0392-61 50 02 eller via mejl samtal@nyhemsveckan.se

Chatrine Carlson och Kicki Vågström
Ansvariga för Samtalsjouren Nyhem