tänker nytt! NYHEMSVECKAN PINGSTRÖRELSENS STORA SOMMARKONFERENS I NYHEM, MULLSJÖ 15–18 juni 2020
PROGRAM

PROGRAM
MEDIA

MEDIA
VOLONTÄR

VOLONTÄR
STÖD OSS

STÖD OSS


Vi vill skapa Sveriges största andliga folkfest!

Nyhemsveckans inriktning och fokus de senaste åren har blivit en succé! Nyhemsveckan är en plats där allt fler familjer möter Herren tillsammans, och där tron och verktygen stärks för fortsatt gemenskap i den lokala församlingen. Därför vill vi fortsätta att utvecklas och förnyas.

Arbetet med program och innehåll pågår för fullt och vi kommer under våren allt eftersom medverkande och innehåll blir klart publicera det här på vår webbplats.


Inspirerande samlingar för alla generationer!

Vi utmanas av att synkronisera Nyhemsveckans tre spår, Barn, Ungdom och Vuxen till en konferens. Detta kommer vi att fortsätta med. Vi tror nämligen att generationerna hör ihop. Genom att hela familjen har samma starttid på förmiddag, eftermiddag och kväll underlättar vi också för familjer att ”hitta rytmen” på Nyhemsveckan.

Om Nyhemsveckan

Nyhemsveckan är en av pingströrelsens i Sverige största konferenser. Varje år i juni månad kommer 1.000-tals människor till byn Nyhem i Mullsjö kommun, för att under en dryg vecka få möta både Gud och goda vänner.

Möten i den nya hallen, som rymmer drygt 3.000 personer, varvas med mindre temasamlingar. Första helgen är ungdomsinriktad, och i olika mindre tält är det barnmöten och tonårsträffar veckan runt.
Området, som är naturskönt beläget på gränsen mellan Västergötland och Småland vid sjön Stråken, inbjuder till att sitta ute i backarna under bar himmel.

RADIO NYHEM sänder reportage, möten och nyheter från Nyhemsveckan, dels via ett antal närradiostationer och dels via Internet – se RADIO NYHEM.

VAR

Nyhemshallen, Mullsjö

NÄR

Fredag till Söndag
12–21 juni 2020


Vi stödjer Nyhemsveckan