Till dig som bokat Camping/Logi för Nyhemsveckan 2021

Vi håller för fullt på och planerar för Nyhemsveckan 2021 och den kommer att bli digital även denna sommar. Vi hade hoppats på att kunna mötas bland tallarna men det får bli nästa sommar. Men det kommer ändå komma massa gott material från Nyhemsveckan! Det blir gudstjänster för unga som gamla och roligt är att en av gudstjänsterna kommer att sändas på SVT den 27:e juni! Detta är ett härligt bönesvar och en möjlighet som öppnats sig för oss.

En utmaning för oss är ekonomin. Eftersom vi inte kunde genomföra förra årets vecka så tappade vi en hel del inkomster i form av campingavgifter, matförsäljning och även minskade kollekter. Sammantaget så landade resultatet på c:a minus 600 000 kr.

Vi inser att vi även detta år kommer tappa en hel del intäkter. Vi jobbar med budgeten men det kostar även att göra en digital produktion av den kvalité som vi vant oss vid att Nyhem håller och som vi är väldigt glada över att kunna hålla.

 

Förra året gav vi möjligheten till att flytta fram sin inbetalda campingavgift. Detta år vill vi fråga följande:

Skulle ni kunna tänka er att behålla er bokade plats men efterskänka den redan inbetalda campingavgiften?

I så fall behöver ni inte boka någon plats nästa sommar men ni kommer behöva betala campingavgiften igen. Om flertalet gjorde detta så skulle vi kunna säkra upp ekonomin inför Nyhem 2021!

Om ni inte önskar göra så har vi full förståelse för detta och då kommer vi återbetala er campingavgift och hoppas att ni vill boka på nytt nästa år.

Vid avbokning kommer vi att återbetala din avgift, exklusive en administrationsavgift på ca 10% (för camping), alternativt 15% (för logi) Avgiften återbetalas till det kort eller swishnummer du använde vid betalningen. Du är välkommen att boka plats på Nyhemsveckan 2022 i början av nästa år.

Eventuell återbetalning sker till det kort eller swishnummer som användes vid betalning. Byte av plats kan ej göras.