Vill du bli umgåsare?

Att vara umgåsare innebär…

…att man finns med på barnområdet och umgås med barnen.
…att finnas med att välkomna och hjälpa barnen
…att be, leka, dansa, pyssla, sporta tillsammans med barnen.
…en härlig möjlighet och en stor utmaning.
…en otroligt rolig och givande vecka.
…att man får jobba i ett stort härligt team som älskar barn.
…ett jättebra tillfälle att få ledarträning.

När behövs hjälpen:

Du bestämmer själv hur mycket du kan och vill vara med mellan måndag och söndag. Du kan välja att jobba heldag eller halvdag, vilket innebär ca 3 arbetstimmar eller ca 6 arbetstimmar. För att vara umgåsare på Barnens Nyhem vill vi dock att du är med minst två dagar (gäller både om du arbetar heldag och halvdag). Varje dag som du är umgåsare deltar du på ledarsamling kl. 09.00.
På Barnens nyhem håller vi vår allra första ledarsamling söndagen den 14 juni klockan 14.00. Om du har möjlighet att vara med då, är vi glada!

 

Vi behöver hjälp med:

Barnmöten • Kidz + • Intressegrupper 
Kvällssamlingar • Bönesamlingar • Nyhäng • Specialumgåsare (extra ansvar under barnmötena för barn med funktionsvariationer) Midsommarfestivalen

Vem kan bli umgåsare?:

Umgåsare vill vi ha i alla åldrar, såväl tonåringar som äldre. Dock ska man vara född 2007 eller tidigare för att vara med.

Vad får du för ersättning?

Du får matkuponger för hel- eller halvdag enligt volontärpaketet. Boendet ansvarar du själv för!

Hur anmäler man sig?

Anmäl dig via formuläret här nedanför.

Fyll i dina personuppgifter i anmälningsformuläret. Vi behöver också en referens från en pastor eller ledare som känner dig. I anmälningsformuläret finns en ruta där du fyller i kontaktuppgifter till din pastor eller ledare. Du kan också be din pastor eller ledare att skicka en referens till umgasare@nyhemsveckan.se.

När du väljer arbetsdagar i anmälningsformuläret sätter du ett kryss i rutan för HELDAG eller i rutan för halvdag, under respektive dag du är med som umgåsare på Barnens Nyhem. Du kan även kryssa i önskemål om vilka arbetsuppgifter du vill ha. Du lämnar på samma sätt önskemål om den eller de åldersgrupper du vill arbeta med. Det är möjligt att välja flera alternativ. De olika åldersgrupperna är följande:

– Knatte 0-3 år
– Barnmöte 4-8 år
– eighteleven 8-11 år
– Kidz+ 12-13 år

Precis som vanligt är alla som vill och kan välkomna att vara med och rigga upp under lördagen den 13/6 och vara med och rigga ner söndagen den 21/6. Till dessa datum behövs ingen anmälan, det är bara att dyka upp på barnområdet!

Har du frågor? Kontakta oss via epost.

Du behövs och du kommer att lära dig massor!