Gemensam start på dagen

Dagarna startar gemensamt i Nyhemshallen. Då möts, barn, unga och vuxna för cirka 20 minuters fest, lovsång och gemensam upplevelse. Därefter går barnen i sällskap med ledarna till sina olika möten på Barnens Nyhem, ungdomarna går till Bible Boost eller Kidz+ på Rutan och dagens första Bibelstudium börjar i Nyhemshallen.

Klockan 10.00 måndag-söndag i Nyhemshallen.

Knattemöte

På Knattemötet berättar vi om Jesus, sjunger och ber tillsammans med dig och din mamma, pappa eller annan närstående. Vi får höra bibelberättelser och ha roligt tillsammans. Du möter också dockorna Edvin och Elsa som har busiga saker för sig. Vi anpassar gudstjänsten för de allra minsta men där alla, både små och stora, är en stor del av gudstjänsten.

Ålder: 0-3 år
Klockan 10.30 måndag-lördag i Knattetältet

Barnmötet

På Barnmötet möter du Frasse och hans vänner. Det blir tokiga upptåg, lek, bus, dans, bön och sång. Du får vara med och lyssna till spännande bibelberättelser och välkomna märkliga gäster.

Ålder: 4-8 år
Klockan 10.30 måndag-lördag i Barnmötestältet.

Nyhemsmello (Nyhems egna melodifestival) för alla åldrar kl. 10:30 på söndagen 23/6 i Barnmötestältet.

eighteleven

På eighteleven möter du Johanna, Sanna och Martina. Häng med på drama, äventyr och lekar samt sång och musik av vårt eminenta husband.

Ålder: 8-11 år
Klockan 10.30 måndag-lördag i eighteleventältet

Halv7

Under Halv7, som är barnen eget kvällsmöte, tar vi tillsammans tid med Jesus. Du får lära känna Bibelns personer genom att spela Bibelbingo varje kväll.

Ålder: Barn i alla åldrar är välkomna!
Klockan 18.30 måndag-lördag i Barnmötestältet

Halv7:eighteleven

Halv7:eighteleven är ett avskalat möte anpassat för barn i åldrarna 8-11 år, men andra åldrar får också dyka in. Med hjälp av olika kreativa stationer, lovsånger och undervisning fokuserar vi på Jesus och barnen. Det blir både gott om plats och tid att möta Jesus och för Jesus att möta oss.

Ålder: 8-11 år
Klockan 18.30 måndag-fredag i eighteleventältet

Unika möten – för barn med olika funktionsvarianter

Nyhemsveckans barnmöten särskilt anpassat för barn med olika funktionsvariantioner heter Unika möten. Samlingarna är anpassade för barn med olika diagnoser inom autismspektrum och följer därför ett tydligt bildschema. Mötet är befriat från de moment som i vanliga barnmöten kan stressa barn med större känslighet för intryck och krav. I tältet finns gott om utrymme att få röra sig när man vill, låta som man vill och vara den man är. Såpbubblemaskin, stillsam musik och en skärm med vackra färger stimulerar olika sinnen, för att inte tala om glassen mot slutet. Mötet är endast öppet för barnen och deras närstående och vi är måna om att mötet ska vara en lugn och fredad stund. Du som närstående ska delta tillsammans med ditt barn.

Unika barn – Unika Gudsmöten – Varmt välkommen!

Klockan 13.00 måndag till torsdag i Knattetältet