Barnens Nyhem

Kom – Följ mig

”Kom – Följ mig” är Nyhemsveckans tema 2019. Vi välkomnar hela familjen till en fantastisk vecka med roliga samlingar, nya upptäckter, utmaningar och uppmuntran från Gud. I en värld där vi ofta kan känna oss dömda uppmanar Jesus att komma och följa Honom, med ett löfte om evigt liv. Det står oss fritt att välja att leva för och med Jesus, oavsett om andra skrattar. Vi har också fått ett löfte om att kasta våra bekymmer på Honom som sörjer för oss. Det är den Jesus vi har valt att följa! Alla vi i de gröna t-shirtarna hälsar er varmt välkomna till Barnens Nyhem 2019. Tillsammans med dig vill vi möta JESUS, lära känna varandra och få se mer av Guds kärlek för vårt land, i vår tid.
Barnmöten, intressegrupper, knattemusik, babymassage, pyssel, hoppborgar, bönerum och Unika möten. Mycket ryms på en dag på Barnens Nyhem. Midsommarafton firar vi med festival. I år har vi även FestméWahl, en festlig samling med Mikael Wahl på midsommardagens eftermiddag. Kom och var med!

Barnens Nyhemsområdet

Barnens Nyhemsområdet består av aktivitetsområden och tre olika tält. I Knattetältet, Barnmötestältet och eighteleventältet har vi våra samlingar under dagarna.
På området finns ”gamla scenen” där vi har Nyhäng med pyssel och spel. Utanför har vi en innebandyplan, rutschkana, hoppborg och playbed där man kan leka under dagarna. På ena sidan av ”scenen” ligger barnens bönerum och på andra sidan vår informationsdisk dit du kan komma med frågor eller köpa fika. Välkomna att besöka oss på Barnområdet!