Barnens Nyhem, som vi längtar!

Vi som jobbar med Barnens Nyhem har en längtan och förhoppning att alla barn (och vuxna) ska trivas hos oss och tycka att Nyhemsveckan är bästa veckan på året! Vi vill ge Jesus till barnen och vill att de ska känna sig glada, trygga och sedda under veckan.

Vi jobbar med samma tema som ungdom och vuxen, ”Brinnande hjärtan”. Genom att åldersanpassa våra gudstjänster och samlingar vill vi göra temat relevant för alla barn. Vi har en vision som ser ut så här:

Barnens Nyhem ska ge barn möjlighet till gemenskap med andra kristna, andliga upplevelser, Bibelgrundad undervisning och roliga aktiviteter. Barnens Nyhem ska vara en glad och trygg plats där barn känner sig välkomna, oavsett åldersgrupp, kön, funktionsvariation och tidigare kyrkvana. Barnens Nyhem ska också vara en mötesplats för tonåringar och vuxna som vill dela erfarenheter av att leda barn till Jesus. Där alla kan samla inspiration, få stöd och ges möjlighet till ledarskapsträning inriktad mot åldrarna 0-12 år.

Alla vi i de gröna t-shirtarna hälsar er varmt välkomna till Barnens Nyhem! Tillsammans med dig vill vi möta JESUS, lära känna varandra och ha riktigt roligt!

Barnens Nyhemsområde

Barnens Nyhemsområdet består av aktivitetsområden och tre olika tält. I Knattetältet, Barnmötestältet och eighteleventältet har vi våra samlingar under dagarna.

På området finns gamla scenen där vi har Nyhäng med pyssel och spel. Utanför har vi en innebandyplan, rutschkana, hoppborg och playbed där man kan leka under dagarna. På ena sidan av scenen ligger barnens bönerum och på andra sidan vår informationsdisk dit du kan komma med frågor eller köpa fika. Välkomna att besöka oss på Barnområdet!

Bönerum

Barnens Nyhem bjuder in dig och din familj till ett kreativt bönerum i den röda stugan bredvid Barnmötestältet. Här möter du människor som älskar att prata med Jesus och gärna ber ihop med dig. Du kan också vika en böne-loppa, skriva brev till Gud, läsa Bibeln eller få hjälp att be för något. Kom förbi och se vad som är nytt i år!

Måndag-torsdag

11.30-14.30
15.30-18.30
Fredag 11.30-12.30
Lördag

11.30-14.30
15.30-18.30

Infodisk

Här finner du en Barnens Nyhem-värd som kan svara på dina frågor. Köp fika här och sitt ner i vårt caféområde. Hämta namnband som du kan skriva mobilnummer på och fästa runt ditt barns arm. Kvarglömda saker från Barnens Nyhem hamnar här. Du kan även köpa festivalband här under torsdagen och fredagen.

Öppettider: 09.30–18.30

Behov av särskilt stöd?

Har du ett barn i behov av särskilt stöd finns det möjlighet att få hjälp av en Specialumgåsare som bara är med ditt barn. Du anmäler ditt intresse genom att maila umgasare@nyhemsveckan.se innan Nyhemsveckan börjar eller anmäla intresse på plats, vid infodisken på barnområdet.

Var gärna med och ge en gåva till Nyhemsveckan.
Swish 123 680 55 92

Följ oss på instagram, @barnensnyhem, så får du mer info om vad som är på gång.
Hoppas vi ses på Nyhem!