Barnens Nyhem 2022, som vi längtar!

Vi välkomnar hela familjen till en fantastisk vecka med roliga samlingar, nya upptäckter, utmaningar och uppmuntran från Gud. Under Nyhemsveckan 2022 är temat för undervisning, musik och aktiviteter: För en ny tid. På Barnens Nyhem anpassar vi efter barnens olika åldrar.

Varje programpunkt under dagen ger barnen en eller flera tårtbitar ur ”den andliga kostcirkeln”. Under en dag på Barnens Nyhem vill vi tillsammans, genom olika samlingar och aktiviteter, ge alla barn en allsidig och näringsrik andlig kost. Barnmöten, intressegrupper, knattemusik, babymassage, pyssel, hoppborgar, bönerum och Unika möten. Mycket ryms på en dag på Barnens Nyhem.

Alla vi i de gröna t-shirtarna hälsar er varmt välkomna till Barnens Nyhem 2022! Tillsammans med dig vill vi möta JESUS, lära känna varandra och ha riktigt roligt!

Barnens Nyhemsområde

Barnens Nyhemsområdet består av aktivitetsområden och tre olika tält. I Knattetältet, Barnmötestältet och eighteleventältet har vi våra samlingar under dagarna.

På området finns gamla scenen där vi har Nyhäng med pyssel och spel. Utanför har vi en innebandyplan, rutschkana, hoppborg och playbed där man kan leka under dagarna. På ena sidan av scenen ligger barnens bönerum och på andra sidan vår informationsdisk dit du kan komma med frågor eller köpa fika. Välkomna att besöka oss på Barnområdet!

Bönerum

Barnens Nyhem bjuder in dig och din familj till ett kreativt bönerum i den röda stugan bredvid Barnmötestältet. Här möter du människor som älskar att prata med Jesus och gärna ber ihop med dig. Du kan också vika en böne-loppa, skriva brev till Gud, läsa Bibeln eller få hjälp att be för något. Kom förbi och se vad som är nytt i år!

Måndag-torsdag

11.30-14.30
15.30-18.30
Fredag 11.30-13.00
Lördag

11.30-14.30
15.30-18.30

Infodisk

Här finner du en Barnens Nyhem-värd som kan svara på dina frågor. Köp fika här och sitt ner i vårt caféområde. Hämta namnband som du kan skriva mobilnummer på och fästa runt ditt barns arm. Kvarglömda saker från Barnens Nyhem hamnar här. Du kan även köpa festivalband här under torsdagen och fredagen.

Öppettider: 09.30–18.30

Behov av särskilt stöd?

Har du ett barn i behov av särskilt stöd finns det möjlighet att få hjälp av en Specialumgåsare som bara är med ditt barn. Du anmäler ditt intresse genom att maila umgasare@nyhemsveckan.se innan Nyhemsveckan börjar eller anmäla intresse på plats, vid infodisken på barnområdet.

Var gärna med och ge en gåva till Nyhemsveckan.

Följ oss på instagram, @barnensnyhem, så får du mer info om vad som är på gång.
Hoppas vi ses på Nyhem!

Titta på förra årets sändningar!