Barnens Nyhem

Friheten i Jesus

”Friheten i Jesus” är Nyhemsveckans tema 2020. Joh. 8:36, Om nu Sonen befriar er blir ni verkligen fria!
Vi välkomnar hela familjen till en fantastisk vecka med roliga samlingar, nya upptäckter, utmaningar och uppmuntran från Gud. Alla åldrar på Nyhem, barn, ungdom och vuxen, jobbar under veckan med samma tema i undervisning, musik och aktiviteter.
På Barnens Nyhem anpassar vi såklart efter barnens olika åldrar. Vi arbetar efter modellen “den andliga kostcirkeln”, där varje programpunkt under dagen ger barnen en eller flera tårtbitar ur kostcirkeln. Under en dag på Barnens Nyhem vill vi tillsammans, genom olika samlingar och aktiviteter, ge alla barn en allsidig och näringsrik andlig kost.
Barnmöten, intressegrupper, knattemusik, babymassage, pyssel, hoppborgar, bönerum och Unika möten. Mycket ryms på en dag på Barnens Nyhem.
Alla vi i de gröna t-shirtarna hälsar er varmt välkomna till Barnens Nyhem 2020! Tillsammans med dig vill vi möta JESUS, lära känna varandra och få smaka på friheten i Jesus!

Barnens Nyhemsområdet

Barnens Nyhemsområdet består av aktivitetsområden och tre olika tält. I Knattetältet, Barnmötestältet och eighteleventältet har vi våra samlingar under dagarna.
På området finns ”gamla scenen” där vi har Nyhäng med pyssel och spel. Utanför har vi en innebandyplan, rutschkana, hoppborg och playbed där man kan leka under dagarna. På ena sidan av ”scenen” ligger barnens bönerum och på andra sidan vår informationsdisk dit du kan komma med frågor eller köpa fika. Välkomna att besöka oss på Barnområdet!