Stor är vår Gud!

Det är vad Barnens Nyhem vill förmedla till barnen, i år som alla år! En stor Gud som kan göra stora saker, även via ett barnmöte på en skärm. Allra helst hade vi ju velat träffas på riktigt på barnområdet på Nyhem, i våra tält, på Nyhäng, i hoppborgar och i olika intressegrupper, men det går ju tyvärr inte i år.

Istället har vi har laddat med fyra barnmöten, måndag till torsdag på förmiddagen.

Bered er på högt tempo på Frasses cirkus! Härlig musik, Frasses upptåg och tävling med Jonathan och Pumba! Jonathan och Pumba utmanar varandra i Nyhemstest och de har också en tävling varje dag.

Dockorna Edvin och Elsa är med och delar med sig av sina klurigheter. Pyssel-Vero visar varje dag nya och fina pyssel, länk till dem hittar du här på sidan. Varje dag blir det också undervisning, bön och bibelord.

Du kommer även träffa Felizia och Manfred som tar oss med till dagens barnmöte och Annelee Torstensson, Helena Jansson, Veronica Gustafsson och Madde Boberg med team medverkar.

Varje dag lottar vi ut 10 st supersnygga special edition-tröjor till vinnarna i tävlingen! Tävlingsmomentet presenteras under barnmötet och bidragen skickas senast 20.00 samma dag till barn@nyhemsveckan.se

Var gärna med och ge en gåva till Nyhemsveckan.

Följ oss på instagram, @barnensnyhem, så får du mer info om vad som är på gång.
Så bjud in dina kompisar, koppla upp dig och HÄNG MED!

Titta nu!