Gemensam start på dagen

Dagarna startar gemensamt i Nyhemshallen. Då möts, barn, unga och vuxna för cirka 20 minuters fest, lovsång och gemensam upplevelse. Därefter går barnen till sina olika möten på Barnens Nyhem, ungdomarna går till Bible Boost eller Kidz+ på ”Rutan” och dagens första Bibelstudium börjar i Nyhemshallen.

Klockan 10.00 måndag-söndag i Nyhemshallen.

Knattemöte

På Knattemötet berättar vi om Jesus, sjunger och ber tillsammans med dig och din mamma, pappa eller annan närstående. Vi får höra bibelberättelser och ha roligt tillsammans. Du möter också dockorna Elsa och Edvin som har busiga saker för sig. Det är en gudstjänst där ingen är för liten och ingen är för stor för att delta. Vi anpassar gudstjänsten för de allra minsta men där alla, både små och stora, är en stor del av gudstjänsten.

Ålder: 0-3 år
Klockan 10.30 måndag-lördag i Knattetältet

Barnmötet

På Barnmötet blir det tokiga upptåg, lek, bus, dans, bön och sång. Du får vara med och lyssna till spännande bibelberättelser och välkomna märkliga gäster. Häng med och träffa Frasse och hans vänner!

Ålder: 4-8 år
Klockan 10.30 måndag-lördag i Barnmötestältet.

eighteleven

På eighteleven möter du Cilla, Mårten och Linda. Vi kommer ta reda på mer om Jesus. Vem är Han som gör oss fria? Häng med på äventyr och lekar samt sång och musik av vårt eminenta husband.

Ålder: 8-11 år
Klockan 10.30 måndag-lördag i eighteleventältet

Halv7

Under Halv7, som är barnen eget kvällsmöte, tar vi tillsammans tid med Gud. Varannan kväll får du lära känna Bibelns personer genom att spela Bibelbingo. På Praiseparty-kvällarna får du lyssna till när olika människor berättar om saker som Gud gjort i deras liv och om hur det kan vara att va’ kompis med Jesus. I tältet finns också flera bönestationer och vi lovsjunger tillsammans.

Ålder: Barn i alla åldrar är välkomna!
Klockan 18.30 måndag-lördag i Barnmötestältet

Halv7:eighteleven

Halv7:eighteleven, är ett kvällsmöte särskilt för dig i åldern 8-11 år. Det blir bön, lovsång och bönestationer. Tid med Jesus, helt enkelt!

Ålder: 8-11 år
Klockan 18.30 tisdag och torsdag i eighteleventältet

Unika möten – för barn i behov av särskilt stöd

För sjätte året i rad anordnar Nyhemsveckan barnmöten för barn med olika funktionsvariationer. Samlingarna går under namnet Unika möten, då vi tror att dessa barn är helt unika och får unika Gudsmöten! Samlingarna är anpassade för barn med olika diagnoser inom autismspektrum och följer därför ett tydligt bildschema. Mötet är befriat från de moment som i vanliga barnmöten kan stressa barn med större kravkänslighet. Mötet är endast öppet för barnen och deras anhöriga och vi är måna om att de ska få en lugn, fredad stund utan att störas av obehöriga. Du som anhörig bör närvara tillsammans med ditt barn. I tältet finns gott om utrymme att få röra sig när man vill, låta som man vill och vara den man är. Såpbubblemaskin, stillsam musik och en skärm med vackra färger stimulerar olika sinnen, för att inte tala om glassen mot slutet! Vi tänker att ju mer unikt barnets deltagande är – desto mer ära till Gud!

Klockan 13.00 måndag till torsdag i Knattetältet