Vi välkomnar hela familjen till en fantastisk vecka med roliga samlingar, nya upptäckter, utmaningar och uppmuntran från Gud. Alla åldrar på Nyhem, barn, ungdom och vuxen, jobbar under veckan med samma tema i undervisning, musik och aktiviteter.
På Barnens Nyhem anpassar vi såklart efter barnens olika åldrar.

Vi arbetar efter modellen “den andliga kostcirkeln”, där varje programpunkt under dagen ger barnen en eller flera tårtbitar ur kostcirkeln. Under en dag på Barnens Nyhem vill vi tillsammans, genom olika samlingar och aktiviteter, ge alla barn en allsidig och näringsrik andlig kost.
Barnmöten, intressegrupper, knattemusik, babymassage, pyssel, hoppborgar, bönerum och Unika möten. Mycket ryms på en dag på Barnens Nyhem.
Alla vi i de gröna t-shirtarna hälsar er varmt välkomna till Barnens Nyhem 2020! Tillsammans med dig vill vi möta JESUS, lära känna varandra och få smaka på friheten i Jesus!

Vi hälsar er varmt välkomna till Barnens Nyhem!

Barnens Nyhemsområde

Barnens Nyhemsområdet består av aktivitetsområden och tre olika tält. I Knattetältet, Barnmötestältet och eighteleventältet har vi våra samlingar under dagarna.
På området finns ”gamla scenen” där vi har Nyhäng med pyssel och spel. Utanför har vi en innebandyplan, rutschkana, hoppborg och playbed där man kan leka under dagarna. På ena sidan av ”scenen” ligger barnens bönerum och på andra sidan vår informationsdisk dit du kan komma med frågor eller köpa fika. Välkomna att besöka oss på Barnområdet!

Barnens Bönerum

Barnens Nyhem bjuder in dig och din familj till ett kreativt bönerum i den röda stugan bredvid Barnmötestältet. Här möter du människor som älskar att prata med Jesus och gärna ber ihop med dig. Du kan också vika en böne-loppa, skriva brev till Gud, läsa Bibeln eller få hjälp att be för något. Kom förbi och se vad som är nytt i år!

Måndag-torsdag 11.30-14.30
15.30-18.30
Fredag 11.30-12.30
Lördag 11.30-14.30
16.00-18.30

Behov av särskilt stöd?

Har du ett barn i behov av särskilt stöd finns det möjlighet att få hjälp av en Specialumgåsare som bara är med ditt barn. Du anmäler ditt intresse genom att maila umgasare@nyhemsveckan.se innan Nyhemsveckan börjar eller anmäla intresse på plats, vid infodisken på barnområdet.

Infodisk

Här finner du en Barnens Nyhem-värdinna som kan svara på dina frågor. Köp fika här och sitt ner i vårt caféområde. Hämta namnband som du kan skriva mobilnummer på och fästa runt ditt barns arm. Kvarglömda saker från Barnens Nyhem hamnar här. Du kan även köpa festivalband här under torsdagen och fredagen.

Knattetältet

Knattetältet är ett tält för barn i åldrarna 0-3 år med familjer. Här är det Knattemöte, Babymassage, Knattemusik och tid att bara hänga som familj. Kvällsmötena i hallen livestreamas varje kväll under veckan till Knattetältet. Det här är en oas för småbarnsfamiljer med plats att sitta ned, amma, fixa välling, värma barnmatsburken, leka och busa.

Knattemusik

Knattemusiken är en härlig stund för 1 till 3-åringar som vill sjunga och dansa. Det är massor av härlig musik, sång och skratt. Tillsammans med Sofia får ni, både stor och liten, en rolig samling.

Klockan 16.00 måndag-torsdag och lördag i Knattetältet.

Babymassage

Ta chansen att gosa lite extra med din bebis och var med på babymassage under Nyhemsveckan. Johanna lär dig grunderna i babymassage och ser till att du får en mysig stund tillsammans med din bebis.

Klockan 14.45 måndag-torsdag och klockan 15.00 lördag i Knattetältet.

Öppettider Knattetältet
för att hänga, värma mat, leka etc:

Tiderna är ungefärliga eftersom de beror på samlingarna som är i Knattetältet. 

Måndag-Torsdag
11.00-12.45
14.15-14.45
15.15-16.00
16.40-21.00

Fredag
11.00-13.00
18.30-21.00

Lördag
11.00-13.00
15.30-16.00
16.40-21.00