Loading...

Pingströrelsens stora sommarkonferens i Nyhem, Mullsjö
14–23 juni 2024

Inspirerande samlingar för alla generationer!

Nyhemsveckans inriktning och fokus de senaste åren har blivit en succé! Nyhemsveckan är en plats där allt fler familjer möter Herren tillsammans, och där tron och verktygen stärks för fortsatt gemenskap i den lokala församlingen. Därför vill vi fortsätta att utvecklas och förnyas. Vi utmanas av att synkronisera Nyhemsveckans tre spår, Barn, Ungdom och Vuxen till en konferens. Detta kommer vi att fortsätta med. Vi tror nämligen att generationerna hör ihop. Genom att hela familjen har samma starttid på förmiddag, eftermiddag och kväll underlättar vi också för familjer att ”hitta rytmen” på Nyhemsveckan.

<a href=”../konferensen/stod-nyhemsveckan/” target=”_blank” rel=”noopener”>Insamlat medel:</a> 31%

I Apostlagärningarna formas den första församlingen av Andens eld. Trots att lärjungarna dragit sig undan, föds något nytt på Pingstdagen. Tydliga kopplingar till biblisk historia uppenbaras, samtidigt som något unikt inträffar. Elden ovanför deras huvuden sjunker snabbt ner i deras hjärtan, inspirerande dem till modiga handlingar. Inga hinder känns plötsligt omöjliga, och de vill ivrigt dela Jesus budskap om död och uppståndelse.

Historien upprepas genom kyrkans gång, där periodisk förnyelse blossar upp som eld i någons hjärta. Vår bön är att årets Nyhemsvecka får vara en plats där vi får tända varandra och att vi lämnar med brinnande hjärtan.

En återkommande konferens

Nyhemsveckan är en av pingströrelsens i Sverige största konferenser. Varje år i juni månad kommer 1.000-tals människor till byn Nyhem i Mullsjö kommun, för att under en dryg vecka få möta både Gud och goda vänner.

Möten i den nya hallen, som rymmer drygt 3.000 personer, varvas med mindre temasamlingar. Första helgen är ungdomsinriktad, och i olika mindre tält är det barnmöten och tonårsträffar veckan runt.

Bokning av logi

Logi erbjuds i form av camping, antingen husvagn eller tält (inga el-platser), eller rum i logement. Vanligtvis öppnar vi bokningen i slutet av januari men i och med den rådande pandemin har vi öppnat bokningen av logi senare. Säkra ert boende genom att boka online. Läs mer om boendemöjligheter och priser via knappen nedan.

I år sänds Nyhemsveckan digitalt igen, men med en lika stark längtan som vanligt om starka Gudsmöten. Ta del av bibelstudier och var med i kvällsmöten som kan beröra rakt genom rutan. Du kan även lyssna via Radio Nyhem där du också får intervjuer och mellansnack.

Kom med och gör Nyhemsveckan! Som volontär får Du möjlighet att tjäna Gud och andra genom att ställa lite av Din tid och kraft till Nyhemsveckans förfogande. Vi har satt samman olika paket för dig som vill hjälpa till. Det finns flera områden att välja bland, läs mer via knapparna nedan!

Välkommen med i vårt arbetslag!

I år sänds Nyhemsveckan digitalt igen, men med en lika stark längtan som vanligt om starka Gudsmöten. Ta del av bibelstudier och var med i kvällsmöten som kan beröra rakt genom rutan. Du kan även lyssna via Radio Nyhem där du också får intervjuer och mellansnack.

TV & Radio

Våra gudstjänster sänds också med bild via vår webb-tv i samarbete med TBN Nordic och sedan några år tillbaka har vi ett studioprogram i anslutning till kvällsmötet där vi möter gäster för ett samtal kring olika teman.

Radio Nyhem, din konferensradio, sänder där det händer. Direkt från ungdomskonferensen, mötena och bibelstudierna från Nyhemshallen. Samt mitt i Nyhemsvimlet, bland husvagnar och tält, gäster i studion, reportage från Sverige och världen, förbönskväll, tävlingar, nyheter och väder.

Bered er på högt tempo med barnmöten från Frasses cirkus! Härlig musik, Frasses upptåg och tävling med Jonathan och Pumba! Dockorna Edvin och Elsa är med och delar med sig av sina klurigheter. Pyssel-Vero visar varje dag nya och fina pyssel och det blir också undervisning, bön och bibelord.

Som alltid på Nyhem så har vi bra samlingar för dig som är 11-13 år.

Kidz+ är redo att måndag-torsdag ta dig med på galna tävlingar, härlig lovsång, bra predikningar och skönt häng i en go’ blandning.

Under helgen pågår vår ungdomskonferens Nyhem-Ung. Årets BibleBoost-podd består av personliga och härliga samtal med de talare som predikar under helgen. På kvällarna får vi vara med på möte och lyssna till predikan utifrån dagens tema.

En återkommande konferens

Nyhemsveckan är en av pingströrelsens i Sverige största konferenser. Varje år i juni månad kommer 1.000-tals människor till byn Nyhem i Mullsjö kommun, för att under en dryg vecka få möta både Gud och goda vänner.

Möten i den nya hallen, som rymmer drygt 3.000 personer, varvas med mindre temasamlingar. Första helgen är ungdomsinriktad, och i olika mindre tält är det barnmöten och tonårsträffar veckan runt.

Pingst Kreativ inbjuder till
Worship Night
med Josefina Gniste,
Mathias Ekelyck, ELIM!
Nyhemshallen 21 juni kl 22.00

Varför inte avsluta midsommarafton på bästa sätt? Med stor förväntan på att få möta Gud tillsammans så bjuder vi in till en lovsångskväll med Josefina Gniste (Pingst Kreativ) och Mathias Ekelyck (ELIM!)

Josefina Gniste är en mycket omtyckt lovsångsledare och har skrivit många välsjungna sånger som Din trofasthet, Treenig Gud och Nåd m.fl. Numera är hon också utöver föreståndare för Pingst Katrineholm, även verksamhetsledare för Pingst Kreativ.

Mathias Ekelyck, pastor i Pingst Örebro, har varit med och skrivit sånger som Bara Du Gud, Namnet Jesus, Upphöj Jesus mfl. Och förra året släpptes även ny musik från deras kyrka tillsammans med Pingst FFS under namnet ELIM! – det har nu kommit ut nya låtar precis innan Nyhemsveckan…

En kväll av tillbedjan och förbön inför Guds ansikte som du inte vill missa!

På midsommaraftons kväll så blir det konsert med Martin Smith från England.

Han var frontfigur i bandet ”Delirious?”, som var bandet som präglade den internationella lovsången på 90-/00-talet. Han har förblivit mycket aktuell som soloartist och har skrivit låtar som har format lovsången i församlingar runt om i världen i närmare 30 år.

Artist i 30 år
I närmare 30 år har Martin Smith skrivit lovsånger, Martin har tjänat miljontals människor runt om i världen genom tillbedjan och fört dem in i Guds närvaro.

Efter att bandet bröts upp 2007 har Martin Smith förblivit mycket relevant som författare och producent och har turnerat världen över som soloartist. Han har etablerat sig som ett av de största namnen inom internationell lovsångsmusik och har samarbetat med Amy Grant, Michael W Smith, Chris Tomlin, Matt Redman, Reuben Morgan, Jesus Culture, Darlene Zschech för att nämna några.

Vi stödjer Nyhemsveckan!

JLE Audio
En plats för visioner

Nyhem har under mer än åtta decennier varit platsen där många visioner för Guds verk har fått rot och fäste. Föreningen Nyhemsveckan är en ideell förening som har till uppgift att ansvara för och genomföra Nyhemsveckan.

Stöd Nyhemsveckan

Var med och stöd Nyhemsveckan genom en engångsgåva eller ge din gåva återkommande. I bärarlaget är vi tillsammans med och bär Nyhemsveckan både ekonomiskt och i förböner. Välkommen med i Bärarlaget!

Loading the next set of instagram posts...