Hej! Jag vill börja med att säga ett stort TACK till DIG för att du ska vara volontär under Nyhemsveckan. Tack vare dig är det möjligt i år igen att göra denna vecka. Att du ger av din tid och energi är inget vi tar för givet men är så otroligt tacksamma över. Nyhemsveckan bygger inte på några få personers talanger eller engagemang utan på vår allas gemensamma insats. Så TACK!

I år kommer vi ha ett volontärstält på området. Dit är du så välkommen att vända dig om du har frågor eller funderingar så ska vi försöka hjälpa dig. Men kom gärna förbi och bara säg hej också.

Har du varit volontär tidigare år har du fått ett nyckelband. Ta med det i år om du har det kvar.

Veckan är full av bra program men jag vill passa på att dra lite extra för två saker. Det är dels konserterna. Missa inte chansen att gå på två bra konserter. Det är en med Guvna B och en med Martin Smith. Biljetter köper ni på Nortic.

Sen är det volontärsträffarna. Vi kommer under två tillfällen ha en volontärsträff. Tisdag kl 17 och fredag kl 9.

Ta hand om dig och så ses vi om några dagar.

Bästa hälsningar
Emma
Styrelsen, Volontärsstöd