Vi vet att Nyhemsveckan är viktig för stora delar av vårt land. Många människor har fattat avgörande beslut under veckan. Många nationella initiativ har fått genomslags kraft när vi tillsammans har slutit upp kring dem i samband med Nyhemsveckan.

Därför har vi valt att arrangera Nyhemsveckan även detta speciella år när vi inte får mötas bland tallarna utan istället får vara med via olika digitala kanaler. Du hittar information kring alla olika samlingar längre fram i tidningen.

Bland oss som jobbar med programmet bär vi på en längtan att få göra onsdagens kvällsmöte till en stor nationell, lokal händelse i vårt land! Kanske kan ni samlas i er lokala kyrka eller med er hemgrupp och titta på gudstjänsten tillsammans?! Vi tänker att man skulle kunna bygga ut kvällen med en grillfest eller något slags knytkalas! Man kan rigga upp en projektor och visa gudstjänsten på en stor skärm. Inledningen av gudstjänsten kommer vara ungefär som den första halvtimmen på morgonmötena, lämplig för hela familjen. Vi kommer få höra lite om vad som händer runt om i landet och så kommer Daniel Alm att tala till oss om att alla kan be. Vi hoppas på en kväll som trots att vi är på många olika geografiska platser ändå gör att vi känner stor samhörighet i hjärtat och anden.

Vi skulle vilja att alla ni som på något sätt kommer arrangera något kring den här kvällen hör av er via mail till info@nyhemsveckan.se. Det kan vi sedan lyfta under själva mötet och på det sättet skapa tillsammans-känslan. Publicera även gärna foton på vad er församling gör under kvällen och använd hashtaggen #Nyhem2020.
Hoppas ni vill vara med!